Aftensmad sommer. Mad til to dage. Opskrifter på nem mad til flere dage

Mad til gæster

Aftensmad sommer

Jeg har alene problemet via pc. Fyldet kan man selv bestemme, og mine drenge er vilde med dem. Jeg fik konstateret en mild grad af graviditetssukkersyge for et nogle uger siden — og dén var virkelig svær at sluge! Laktosefri produkter er ikke altid godt nok, så jeg foretrækker planter. Maden vi spiser til hverdag er forholdvis enkle retter, og ikke mad der tager for lang tid for mig at tilberede. Marcipan er super lækkert, men også ret dyrt, så mit bedste tip er at købe en masse marcipan efter jul.

Next

Opskrifter

Aftensmad sommer

Hvis du har lavet Lammekølle med hasselback og salat på dag et og har rester af lammestegen, så kan du på dag to lave l ækre durumruller med shawarma. Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem Gem. Det kan være en fordel at lægge mandlerne i blød på forhånd, så blenderen har nemmere ved at blende dem helt smooth, og ligesom det gør sig gældende med de andre frø, kan det være en fordel at blende sesamfrøene i en elektrisk kaffekværn på forhånd. Servér eksempelvis flødekartoflerne sammen med veganske frikadeller og en frisk råkostsalat. William spurgte i går, om vi ikke snart skulle have de der papirer, som man fylder grøntsager i. Det er ikke alle opskrifterne, som jeg har et direkte link til, for nogle af dem findes i min kogebog Vegansk velvære, og andre lavede jeg på slump. I hvert fald så bliver jeg konstant ført herhen: xxxxx Jeg ville bare lige gøre opmærksom på problematikken.

Next

Mad til to dage. Opskrifter på nem mad til flere dage

Aftensmad sommer

En grøntsagssuppe eller græskarsuppe bliver kun bedre af at få tilføjet røde linser. Du kan med fordel koge en stor portion bønner og lægge i fryseren, så du hele tiden har bønner til dine smoothies og den øvrige madlavning. Der er en ting jeg dog studser over, har ikke kunne aflure den så her kommer lige et spørgsmål, smiler. Kog gerne en stor portion, nu hvor du er i gang. Det gør den meget mere lækker! Skær marcipanen i tern, og hak chokoladen. Fælles for alle opskrifter er, at de er lækre og spækket med friske råvarer. På menuen var der: — med tofupølser fra Aldi — Grøntsagstærte med cashew-creme — Kartoffelsalat med pesto — Koldhævede boller — Trifi med chiagrød, blåbæryoghurt fra Netto , mysli og bær — Jordbærsmoothie med rødbede — Kaffe, te, kakao, juice — Vegansk ost fra Netto — Pølse-pålæg fra Aldi og Netto — — — K akao-bønne-spread lavet med sorte bønner og appelsinskal, men efter samme princip som opskrift.

Next

Aftensmad sommer

Aftensmad sommer

Alle slags bælgfrugter kan i øvrigt blendes og tilsættes krydderier, salt, citronsaft, hvidløg og vand og blive til pålæg. Er du til let sommermad, kan du lade dig inspirere af de mange opskrifter på sommersalater eller sprøde grønsager på grillen. Mere nemt kan det ikke blive at lave lækker mad til hele familien. Både kogte, på grillen eller som her hvor. Normalt har jeg brugt soyafløde og havremælk. Herefter kan du godt eksperimentere med at afvige en gang imellem. Jeg bruger bløde dadler og fjerner stenen først.

Next

Mad til gæster

Aftensmad sommer

Pres de bagte hvidløg ud af skallen og blend de bagte grøntsager sammen med bouillon og balsamico, enten i en gryde eller i blender der kan tåle høj varme. Jeg har også god erfaring med mango det er nemmest at bruge frossen, udskåren mango , pære, æble, appelsin, jordbær, hindbær, blåbær og solbær. De er perfekte til en grillaften med burgere, fødselsdag eller flæskestegssandwich. Jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for vores helbred og velvære. Kært barn har mange navne, men nogle gange skal det også bare være: Nem middag! Hurra og tak for skøn inspiration her og i din kogebog. Her er noget for enhver smag og inspiration i lange baner - både til hurtig og og mere krævende retter. Linsesovs er en af mine favoritter, som jeg laver mindst en gang om ugen.

Next

Sund aftensmad

Aftensmad sommer

Vi plejer at dyppe vores sweet potato fries i hjemmelavet dip. Er der et indlæg om food-prep et sted? Skær grønt der skal bruges i strimler og læg på grillpanden og lad det stege nogle min. Jeg kunne dog godt mangle opskrifter og navn på de lækre retter der er billeder af både under morgenmad, frokost og aftensmaden! Sorte bønner er særligt velegnede i smoothies med skovbær, blåbær eller kakao. Jeg bruger gerne frosne bær i bærsmoothies, og hvis jeg laver grønne smoothies eller kakaosmoothies, bruger jeg frosne bananer, som jeg har skåret ud og frosset ned, da de var overmodne. Bønner Kogte bønner i smoothies lyder måske underligt, men tænk over det: Det er ikke mere underligt end sojamælk, som jo er sojabønner blendet med vand. Tofu er praktisk, fordi det er smagsneutralt og tager smag efter det, som du krydrer det med, og det har derfor mange anvendelsesmuligheder. Det er den billige og miljøvenlige måde at spise bønner på.

Next