Oplevelse i jylland. Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i Midtjylland

Spa & Wellness ophold i Jylland

Oplevelse i jylland

Oplevelsesgaver for alle Der er intet som en oplevelsesgave til ham eller hende, der har alt. Har vi glemt et eller flere privathospitaler i Jylland, bedes du give os et praj. Det er en oplagt oplevelsesgave for alle familien medlemmer. Her kommer du helt tæt på sælerne i Vadehavet, og dem er der altså mange af. Udsigten er faktisk så god, at man burde tage penge for at se den, men det er heldigvis ikke tilfældet — det er nemlig gratis at besøge Himmelbjerget.

Next

Oplevelser i Jylland, specielt i Århus og omegn

Oplevelse i jylland

På chilifestival Gartneri Toftegaard i Køge på Sjælland kan du smage over 100 forskellige chillisorter. Med oplevelsesgaver har du nemlig mulighed for at give noget andet og mere end, hvad mange materielle gaver kan bringe: en stemning, en atmosfære, en følelse, et minde. Det er også en perfekt oplevelse for en mindre gruppe til f. Tivoli i København er et besøg værd for børn og voksne i alle aldre og det er samtidig et sted der kan besøges igen og igen. Skipper fik os endda ned, så jeg ku råbe ven an — helt forrygende! Kurset indeholder alt, hvad du skal bruge af køkkenredskaber, ingredienser osv. Det er en sjov oplevelse, der naturligvis også inkluderer en masse lækre smagsprøver. Det er virkelig noget særligt at sejle på en af Danmarks åer og nyde landskabet fra en helt anden vinkel end sædvanligt.

Next

Golfbaner Jylland

Oplevelse i jylland

DreamBalloon er af TrafikStyrelsen godkendt til flyvning med betalende gæster, vi er medlemmer af Dansk Ballonunion og er fuldt passagerforsikret efter gældende standarder. Der er også mulighed for at prøve oplevelsen som gruppe, hvor du f. Hvis du kender en person, som er glad for gin og interesserer sig for de mange forskellige varianter, så overrask dem med en skøn oplevelsesgave til ginsmagning. Et er absolut ideel til ham eller hende, som slet ikke kan få vilde oplevelser nok. Populære gavekort oplevelser Når du giver gode oplevelser i gave, er den letteste måde at gøre det på med et gavekort. Gode oplevelser er ikke noget man kan få for mange af og derfor er gavekort oplevelser også en rigtig god løsning for mange.

Next

Oplevelser i Jylland

Oplevelse i jylland

I bassinet er der cykler og svømmetræner, og her er også motionsmaskiner som løbebånd, spinning og romaskiner — hvis I får lyst til lidt motion ved siden af al velværet. Skal du, eller en gavemodtager, forkæles med et lækkert ophold, så er Norsminde Kro ved Odder et sted i naturskønne omgivelser, som du ikke vil fortryde et besøg. Er børnene med på tur kan de få brændt noget energi af i Himmelbjergets legeunivers. Der er altid en anledning til forkælelse. Har du en person i tankerne, som trænger til et ordentlig adrenalinkick, eller som kunne trænge til at blive rusket ud af hverdagens trummerum, så giv dette tandemspring og glæd dig til at høre deres beretninger. Det kan også være at man slet ikke har børn og derfor kan man frit vælge mellem alle oplevelser, hvad enten de er vilde eller rolige. Her kan du og din familie boltre jer i Danmarks største rutschebaner, blandt andet Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster: DrageKongen.

Next

Top 10 slotte i Jylland

Oplevelse i jylland

Hele landet er fyldt med muligheder for at købe spændende gavekort til oplevelser. Oplevelsesgaver til ham Har du en mand i dit liv, der aldrig ønsker sig andet end sokker eller ingenting, så kan du her på siden finde gavekort til ham, som han helt sikkert ikke har i forvejen. Med i oplevelsen får du instruktion, lån af udstyr og 6 timers undervandsjagt! Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at bage? Brug en dag i forlystelsesparken og gå på opdagelse i det finurlige univers — måske bliver du endda inspireret til selv at finde legoklodserne frem igen, når du kommer hjem. Det er en unik oplevelse med fysisk aktivitet, udfordringer og herlig natur. Denne oplevelsesgave er perfekt til personer, som kan lide lidt adrenalin, men uden fart og for meget spænding.

Next

Oplevelser i Jylland, specielt i Århus og omegn

Oplevelse i jylland

Du kan prøve forskellige ting, udforske universet eller se film - alt sammen med en følelse af at være der selv. Oplevelsen er meget populær og dem, der har prøvet oplevelsen, siger alle, at den er noget helt særligt. Det er en oplagt oplevelsesgave for børn og deres forældre eller bedsteforældre. Kom til Blekinge i Sydsverige og oplev den storslåede natur på en 3 dages kajakferie. Det er også her, Danmarks ældste og største bestand af vildsvin lever, og derudover kan du se frem til at se de majestætiske elge, der er flyttet ind i området. Du vil få instrukser fra et tidligere dansk par nr.

Next

Seværdigheder i Jylland: 15 fede oplevelser til familien

Oplevelse i jylland

Du får også mulighed for at tage på casino og en lækker morgenbuffet dagen efter. Og selvom en oplevelsesgave oftest falder i god jord, kan det være svært at beslutte sig mellem de mange valgmuligheder af spa, gastronomi, rejser, og forkælelse. Ud over SmartBox er også Bellevue en del af denne side, således at du kan bestille gavekort og oplevelser herfra også. Dette ophold er en af de smukkeste naturoplevelser i hele Skandinavien. Ballonflyvning er en oplevelse af sublim historisk teknik og ingeniørkunst blandet med de smukkeste naturoplevelser — og så opleves det hos DreamBalloon i de trygge og kyndige hænder af vores erfarne og højt uddannede ballonskippere samt vores engagerede crew.

Next

Koncerter i Jylland 2020. Oplev intimkoncerter og oplevelser hos os

Oplevelse i jylland

Oplevelsen kan foregå i Værløse eller andre steder på Sjælland. Når flyet først er i luften afhænger turen helt og holdent af naturens kræfter — det er nok til at give de fleste af os lidt hjertebanken. Så bør du overveje denne sjove og anderledes oplevelsesgave, som rimer på både malt og humle. I bestemmer selvfølgelig selv, om I alle vil være med i de forskellige aktiviteter. Vi har fundet 5 seværdigheder i Jylland, som helt sikkert er værd at køre efter. I denne kategori findes gode oplevelser som kropohold, spaophold eller måske chokoladesmagning.

Next